topbella

Saturday, August 06, 2011

~Blog Dah Kena Lelong?..~


Sementara nak menunggu nasi masak...rajin la plak kan... bangun awal semata2 nak masak nasi...huhu...Ungu jenguk-jenguklah blog kawan-kawan nak isi tabung dorang...eheheh...

 Kalau masak nasi time nak sahur nih....lain sikit feel dia...sebab kita leh bau aroma nasi time nasi tuh tengah menggelegak....lagi pulak makan nasi panas-panas nih...cerah sikit biji mata nak ngadap sahur...

tak payah lauk best2 pun tak apa.....rasa2 stok dalam peti ais nak buat lauk pun dah tak ada...goreng aje telur dadar...pastuh makan nasik ngan kicap...leh bertambah tuh.....makan ngan nasi panas2...leh dua...tiga kali round gak tuh...huhu

Kalau rajin sikit...masak lauk sardin...stok sardin kompom ada punyer...hihhihh

Errkkk dah lari tajuk dah nih.....

 Berbalik ke tajuk asal...
Tetiba kat shoutbox...       terkojut den!


hahhh...blog Ungu dah kene lelong??....
baru aje 3 bulan buat blog nih wei!...tabung pun tak bubuh lagi...heh!

sekali terjah kat SINI....bukan Blog Ungu jer yang dah kena lelong...blog owang lain pun ada gak!...abislahh!!


16 comments

5 August 2011 at 11:19

jadilah~ yang penting, kita bersahur walaupun dgn sebiji kurma~

5 August 2011 at 11:30

hihihh...betul2 tuh diera..

janji bangun sahur..:)

5 August 2011 at 12:31

nanti kalau nak lelong blog bagi tau la jugak....hehe

5 August 2011 at 13:06

assalam..

hiihihihi smp aty diorg lelong blog ungu ya...

nk kena nie...

5 August 2011 at 13:26

jangan marah2 nanti kena lelong~ hehehehe

5 August 2011 at 15:30

ala xpe bukan selalu pun..hehe :)

5 August 2011 at 15:59

@ibnuismail
nak join skali ke...eheheh

w'salam ruby...
tu la pasal...
trkojut den...hihih

5 August 2011 at 16:01

@lily..
haha....lelong2... 2dirham2..hihi

@harith..
ape kata lelong betul2...kayo mokcik..eheheh

6 August 2011 at 02:59

salam.
agak2 mahal x dowg lelong blog ungu tuh..:)

6 August 2011 at 05:49

salam gak lavender yg kiut...

klau lelong 18 juta nk la gak...hehehh

6 August 2011 at 07:24

kalau ada leh gak....nk tau cara org lelong belog.hehe

6 August 2011 at 09:08

betul tu..mkn nasi panas ngan telur dadar dh cukup dh utk bersahur.. sekali sekalakan..

hehe..ingatkan betul td blog kena lelong.. :D

6 August 2011 at 13:04

kasi suspen je

hehehehe...

6 August 2011 at 21:10

leloong2

saya bkn along..dtg nak flo mali.hehe
:D

6 August 2011 at 21:41

Salam kenal , singgah dan follow sini jemput ke belog saya..

7 August 2011 at 00:19

ouh, kene bw, hehe

Post a Comment

About Me

My Photo
Ungu Violet
Jalan hidup ada dua saja. Maju terus ke hadapan atau tinggallah di belakang. Tertinggal dan ketinggalan.
View my complete profile