topbella

Sunday, February 12, 2012

~Tumpang Comel Sikit!!!**~

Ungu nih dah tak nak berblog lagi ke?....Bila tahun dia nak post entry baru nih?...huh!

Ishh...jangan la cakap macam tu....rindu tau nak pergi rumah kawan-kawan semua...sebenarnya Ungu semenjak dua menjak nih agak sibuk dengan tugas hakiki sikit...macam-macam nak kena buat...walau pun agak sibuk.... buat kerja tu biar ikhlas!!...kan!....kan!

 Jangan stress-stress masa buat kerja nanti cepat kerepot...walau pun kerja tak siap buat 'bodo' eh  buat cool jerrr...hihi..

Nasib baik la ada anak murid yang comel macam nih...bila tengok senyuman anak kecil yang ikhlas nih legaa sikit hati!...
                             Tumpang comel sikitttt!!!...

 Ehem...berblog nih boleh menimbulkan bosan atau boleh menghilangkan bosan eh?

47 comments

12 February 2012 at 00:09

sebuk jugak...ni baru jengah2 balik...kdg2 bosan...tp kdg2 memang bleh hilangkan bosan...

12 February 2012 at 00:10

hoho..memg comel..

12 February 2012 at 00:54

ADUHHHHHHH! Memang comel gile!

12 February 2012 at 01:35

Comelnye ank murid..kacukan ke..? :-)

12 February 2012 at 02:11

pd pandangan mata ayie laa...cikgu dan anak murid sama jer comel nyer...:)

12 February 2012 at 04:41

senyuman kedua-dua cikgu serta ank murid yg comel..
terus kan dengan senyuman kerana senyum itu SEDEKAH!!! :)

12 February 2012 at 08:18

Dua dua pun chomel ;)

12 February 2012 at 08:28

okeyhhh...tak tipu punyeee...both of u are cute...sweet sgt.. ;)

12 February 2012 at 09:36

wah,cntek tol sedare ambe nh,hehe..

12 February 2012 at 09:53

Sudah tentu laa berblog ni mghilangkn bosan...hehe

12 February 2012 at 10:43

pewwwiet ...! comel2 .. :)

12 February 2012 at 11:02

Comelnye anak murid cikgu..dua2 comel.. ^^

Berblog ni kadang2 boleh menghilangkan bosan..kadang2 menimbulkan bosan juga.. :D

12 February 2012 at 11:42

eh akak cuteee. adik sweet dtg neh.keke

12 February 2012 at 11:45

comel nya budak tecik tu :)

12 February 2012 at 12:00

cikgu dengan anak murid sama2 comel :) suka singgah di blog nie. tak penah bosan pun ^^

12 February 2012 at 13:15

comel mcm cekgu nye jugak...cam arabian girl ni..cute :)

12 February 2012 at 14:02

kacukan arab ke?...
comel..kiut je..

12 February 2012 at 14:26

cikgu ngan anak murid sama2 comel ^_^

*blog ni kdg2 boleh menghilangkan rasa bosan, kdg2 boleh buat rasa bosan jugak kot kalau tak da idea nak tulis..hehe

12 February 2012 at 14:55

dua dua tomei.....

12 February 2012 at 15:11

@eita
melayu kita aje..comey kan..

12 February 2012 at 15:13

@Ieja
hehe...tenung l.top sampai tak tau mende nak tulis....huk

12 February 2012 at 15:15

@h A n Y S
taklah...macam mix kan..:)

12 February 2012 at 16:53

mcm arab lah budak tu...comey2 !
cikgu penuh dedikasi, bagus2 :P

12 February 2012 at 21:47

blog boleh menghilangkan stress :D

tu pun kalau kite tulis time kite suke.. time kite rs kite nak update.. time ade idea.. hihi

13 February 2012 at 07:11

cekgu nge anak murid samew naek blake opp
suker bergambar
n samew2 shomeel ..cute miut..
hihi~~

13 February 2012 at 08:27

wahhh...cikgu...

13 February 2012 at 10:27

comel...dpt tambah mood utk berblog =)

13 February 2012 at 12:30

budak tu sangat comel~

13 February 2012 at 15:40

berblog ikut kelapangan... tak pee... kami tetap singgah......

13 February 2012 at 21:06

comeynyer budak tu...... kim salam ek mak ngah. heheh

13 February 2012 at 21:53

wahh mmg comel la anak murid akk..ada darah arab ke..?

blogging blh hilangkan bosan tp juga leh membosankan kalo hari2 dok mengadap blog je..hee ;p..ira la..:)

13 February 2012 at 23:15

Minit mesyuarat belum siap agaknya, atau sibuk dengan ISO, macam2lah ya tugas Hakiki Cikgu

13 February 2012 at 23:32

tomelnya,,aih,,jangan stres stress,,kang kerepot before tahap sepatutnya,,hehe

13 February 2012 at 23:45

@Mat Som
yep bru tingat xwat minit msyrt lg...huk

14 February 2012 at 04:51

Assalamualaikum, empunya Blogger.
Jokeonsalo dengan sukacitanya menjemput kamu untuk menyertai "Kempen anti Valentine's Day" bersama jokeojeonsalo.blogspot.com

Diharap agar kamu berkesudian untuk menyertai kempen ini. Berminat?

Mari lihat cara-cara untuk menyertai kempen di http://jokeojeonsalo.blogspot.com/2012/02/kempen-anti-valentines-day.html

TERIMA KASIH :)

14 February 2012 at 12:53

hilang bosan n mmbosankan..due2 boleh =)

14 February 2012 at 14:26

eh dh comel pon nk tumpang comel org lain lg ke..ehehe

14 February 2012 at 16:08

RUMAH SAKIT ISLAM SAKINAH MOJOKERTO
Jalan RA Basuni 12 Sooko
Kabupaten Mojokerto
Jawa Timur indonesia
Phone: (0321) 321922, 326991, 329669. Sms:085648280307
Fax: (0321) 329670
Email: rsisakinah@telkom.net

14 February 2012 at 23:03

waduhhh..waduhhh... comel bangat sih budak ini...

terpikat dgn senyuman adik ni...hehe....dah besar sumpah lawa ni..

15 February 2012 at 01:48

alorh3, comel nyeeeee.. ^^

15 February 2012 at 10:54

Allah...comei nye hehehe

15 February 2012 at 11:06

wahhhh..comel nya..macam my niece ja..:)

15 February 2012 at 13:59

comelnye...dua2 comel

16 February 2012 at 20:30

alalal...untunglah dpat ngajo bebudak yg comel2 gitu..kekdng sronok tgk keletah diorang...heee

18 February 2012 at 11:35

best sebenarnya berblog nie...

tp x best bila kita rasa sgt nk update...

tp xtaw nk ec gapo..:)

hihih klu bosan kita wat pa pon mcm nk naek bosan jgk kn :)

21 February 2012 at 02:01

hehe..comelnya anak murid..muka dia ada iras2 marshanda la.. :)

23 February 2012 at 23:33

hmmm tomeynyer dah tu.... dak tu sorg lagi pon tomey gak... ehehe

Post a Comment

About Me

My Photo
Ungu Violet
Jalan hidup ada dua saja. Maju terus ke hadapan atau tinggallah di belakang. Tertinggal dan ketinggalan.
View my complete profile