topbella

Tuesday, January 03, 2012

~Bermulanya Di Januari!..~

Januari baru bermula..
namun masa tidak menunggu kita..
berubahlah jika mahu berjaya..
jika tidak tertekan dan kecewa menguasai jiwa.

Pastinya konflik mengiringi perjalanan..
jangan lari dari cabaran..
hadapinya dengan tenang..
jika tidak mahu hidup kecundang.

Walau hari ini kita berjaya..
jangan terlalu selesa..
nikmat boleh ditarik bila-bila masa..
syukurlah pada yang Maha Esa.

Kudoakan kejayaan..
mengiringi teman-teman..
kerana kasihku bukan sedikit..
semakin hari semakin membukit.

Selamat Tahun Baru..
Semoga Berbahagia Selalu.
(^_^)

45 comments

3 January 2012 at 01:38

moga awak juga berjaya..:)))

3 January 2012 at 04:57

semoge segala urusan kita di masa2 mendatang dipermudah...dan sentiasa bersyukurlah dengan apa yang ada...sebab bila2 masa je Allah akan tarik apa yang kita ada 2...hee

all da bezz yaa.. ^^

Selamat Tahun Baru...semoga kita semua berjaya menempuhi hidup yang penuh liku ini...

3 January 2012 at 06:23

ayie setuju dgn kata2 cikgu ungu...^__^

cikgu ungu...slmt tahun baru semoga ukhwah antara kita akan terus mantap utk tahun2 mendatang.^__^

3 January 2012 at 07:06

selamat tahun baru kak ungu :)

3 January 2012 at 07:16

Selamat Tahun Baru cik Ungu..
semoga kita semua beroleh kejayaan & moga tahun ni lebih baik dari yg sebelumnya..Insyallah..^^

3 January 2012 at 08:57

boring nya stat kerja arini

3 January 2012 at 09:28

selamat tahun baru dari kami sekeluarga...

3 January 2012 at 10:29

slm thun bru.. mge b'bhgie gk slalu..

3 January 2012 at 10:36

HAPPY NEW YEAARR...

^^.

3 January 2012 at 12:37

Smt thn baru..smga kita sama2hadapi hari2 yg mdatang dgn sebaiknyerr..

3 January 2012 at 12:41

welcome back to school =)

gurukah aku???

3 January 2012 at 13:07

selamat tahun baru makngah... kejayaan didoakan utk makngah... smoga thn baru dpt jumpa pakngah. muahahha

3 January 2012 at 14:49

semoga tahun 2012 ni banyak mengajar kita erti kehidupan...

3 January 2012 at 15:05

selamat tahun baru, ungu violet! ((;

name scooter kita pun ungu violet jugak. mesti minat ungu kan? ((;

3 January 2012 at 16:20

salam;
moga kita sama2 diberi oleh-Nya jalan yang mudah ditahun 2012...

3 January 2012 at 18:50

selamat tahun baru cikgu uv :)

3 January 2012 at 18:52

wewittt..heee..kemain lagi cikgu ni..;p..

selamat mengajar esok kak..:)

heee p/s : nah cheese tart 1!;p

3 January 2012 at 20:00

slmt thn br..
syukur alhamdulillh krn masih diberi poeluang untuk menyedut oksigen pd thn ini.. syukur juge krn kite mampu harungi cbrn sepanjang 2011.. skrg kite perlu berseida untuk melalui ujian pd thn 2012.. smg berjaya.. ameennn..

3 January 2012 at 21:21

@Teenager Housemaid
terima kasih...awak juga..:)

3 January 2012 at 21:22

@::WafaIrdina::
hihi...all da bez juga..:)

3 January 2012 at 21:23

@(Lizz) http://www.mummycute.com/
yep...semoga tabah dan kuat..:)

3 January 2012 at 21:25

@AYIE ABAS
InsyaAllah..moga ukhwah berpanjangan..:)

3 January 2012 at 21:25

selamat tahun baru jugak.
semoga tahun 2012 membawa lebih kegembiraan. aminn :)

3 January 2012 at 21:25

@Cik tikah
salam tahun baru dear..:)

3 January 2012 at 21:26

@LiLy @ MumMyQiStInA
Amin...semoga dipermudahkn segala urusan kita ye lily...:)

3 January 2012 at 21:28

@khairul
dah cuti lama katakann...huhu

3 January 2012 at 21:29

@Rihan
utk rihan juga...hepi2 selalu k..:)

3 January 2012 at 21:30

@Kazman
salam tahun baru juga...:)

3 January 2012 at 21:31

@Punya.Tia
happy new year dear..:)

3 January 2012 at 21:32

@C.M.A @ CikMoonAdnan
iyer...semoga esok hari yg lebih baik utk kita..:)

3 January 2012 at 21:33

@Cikgu Ma
sekolah dah nak start..:)

3 January 2012 at 21:34

@hyz
klazzzz...haha..:P

3 January 2012 at 21:42

@AdaNaz87
sama nama ke...hihi..:)

3 January 2012 at 21:43

@yusuflaili(Goku)
salam juga...
mudah-mudahan...amin..:)

3 January 2012 at 21:48

@Tihara
salam tahun baru juga..:)

3 January 2012 at 21:51

@Juliet_iRa~"
wow dapat cheese tart laa...maceh2..hihi

3 January 2012 at 21:59

@LadyBird
iyer...semoga impian mnjadi kenyataan...amin..:)

3 January 2012 at 22:06

@J.Syazwana
yep..kegembiraan!...amin..:)

3 January 2012 at 22:08

@shahrazali
kehidupan yg manis barangkali..:)

3 January 2012 at 22:18

tak lupa dari sahabat mu ini.. "selamat tahun baru.."

3 January 2012 at 23:28

@syahirooAhmad
tenkiu...:)
selamat tahun baru juga..moga impian tercapai...:)

4 January 2012 at 02:26

selamat tahun baru juga awk... semoga sukses dengan apa jua bidang yg diceburi..

4 January 2012 at 12:11

selamat tahun baru.. moga kejayaan mengiringai cik ungu juga

8 January 2012 at 18:54

Nice! Masih tak lambat kan nak wish Happy New Year... :)

Post a Comment

About Me

My Photo
Ungu Violet
Jalan hidup ada dua saja. Maju terus ke hadapan atau tinggallah di belakang. Tertinggal dan ketinggalan.
View my complete profile