topbella

Tuesday, September 27, 2011

~Bila Kau Rindu Aku...Panggil Namaku...Wah!!~

                                                                                                                            Sumber gambar klik sini

""Takder maknanye...aku nak rindu kat ex aku...huhu""'
"Aikk...skodeng  blog ex nampak?....haha kantoi..."


Biasalah perasaan rindu itu pasti tetap ada....sedangkan hantar kereta kat bengkel 2 hari pun boleh rindu kat kereta...


Boleh nangis bila kereta ayah dia kene jual pastuh ganti kereta yang baru... 
erkk nangis sebab kereta dah kena jual...betul nih Ungu baca kat entry adik manis nih...sayang betul dia kat kereta tuh....lupa pulak url blog adik tuh...jangan cedih2 yer adik...huhu


Inikan pulak insan  yang pernah tersemat di hati.... merindu tapi orang tak tau...masih terkenang2 lagi tawanya...takper2...boleh lagi skodeng fesbuk / blog sidia...huhu


Perasaan cinta yang lahir terhadap seseorang bukanlah tanda kita akan memilikinya...


Justeru...
Jangan memberi harapan pada yang belum pasti....kelak ada insan yang bakal dilukai...  
Jangan menaruh harapan pada yang belum dimiliki...nanti hati yang kecewa sendiri...


Jalani hidup ini seadanya kerana Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNya...
^_^





35 comments

26 September 2011 at 19:15

Sila tabah ye Ungu. Sesungguhnya perasaan rindu itu sgt menyiksakan tp apa yg berlaku ada hikmahnya. Tuhan maha mengetahui dan perancangan segala2nya. Mungkin dia bukanlah pemilik tulang rusuk kamu.

26 September 2011 at 20:04

Hana yg baik hati...

Perancangan Allah itu adalah perancangan yg terbaik buat kita...:)

26 September 2011 at 21:24

hurm,,ibarat sperti jgn mengharap ssuatu yg belum psti dan terllu berknan dgn ssuatu krna tdak thu esok lusa ianya akan kekal atau tidak..hehe

26 September 2011 at 21:33

hai Kim...thanx sudi komen..

yup...jangan terlalu brharap...nnti kucewa...wat cool jek...hikhik

26 September 2011 at 21:53

laaa same la situasi kite...umm masih rndu pd die, tp kene tabahkn hati, forget him ;(
ungu kuat ye dear !!!

26 September 2011 at 21:58

nak skodeng blog dia jugak..
meh link..

26 September 2011 at 22:19

dear izzah..

rindu kat sape tuh...kwang2...

errr...situasi tuk orang yg merindu kot...hik

26 September 2011 at 22:19

dear diana..

hahh...nk skodeng blog sape tuh..haha

26 September 2011 at 23:09

cikguuuuuuuu... ok dah pangil dah.. kih kih kih.

26 September 2011 at 23:35

hah hape...nak markah lebey...xdengar2...line xclear...haha

27 September 2011 at 00:05

tengah dlm mood kerinduan jugak neh

hihihi

27 September 2011 at 00:11

tengah dlm mood kerinduan jugak neh

hihihi

27 September 2011 at 00:15

pegi laa jerit nama dia lia..pastuh mesti dia 'pling' kat dpn mata...ehehehh

27 September 2011 at 00:30

sis wah,,terpana seketika,,hehe :)

27 September 2011 at 00:38

terkesima yen...hehhehh

27 September 2011 at 00:40

Rindu itu mmg amat menyakitkan..
Setuju dgn kata itu..jgn terlalu mengharap pada sesuatu yg belum pasti..

27 September 2011 at 00:44

lilyyy...x tido agi..

yup..sokong..:)

27 September 2011 at 03:29

rindu itu sesuatu yg indah kalau dikenang.
ewah!
hehe

27 September 2011 at 08:42

hai Fara...

cewah fara...hihih

27 September 2011 at 09:40

Saling merindu adalah pekara yang paling manis dlm percintaan..disinilah letaknya keunikan bila berkasih sayang.

27 September 2011 at 09:48

@yusuflaili

bertuahnye di kala diri ada orang yg merindu...:)

27 September 2011 at 11:54

sedihnya bingkisan ni..
xtahu sedih di mana..
mungkin sudah terkena di hati sendiri..
sob3x..
nak buat mcmn kan.. jodoh pertemuan di tangan Allah.. jika dia bukan ketentuan.. nangis air mata darah, rindu bagai nak gila sekalipun pasti tetap jua tidak dapat dimiliki.. huhuhu~

27 September 2011 at 12:25

ladybird yg comey..

jgn cedeh2 agi taw.. sob2

kita brsangka baik aje dgn Allah & yakinlh dgn janji2 Allah..:)

27 September 2011 at 15:34

sebab tu ada yang pernah berkata : Lucky is the man who is the first love of a woman, but luckier is the woman who is the last love of a man

27 September 2011 at 16:25

rndu tu mmg sgt seksa..sabar k..

27 September 2011 at 21:16

sama seperti saya , tapi rindu sekarang pada mak :)

27 September 2011 at 22:03

allah selalu mempunya perancangan yang terbaik buat kita.... x salah merindu kan? =)

27 September 2011 at 22:28

blh tak sy nak skodeng blog ex cikgu? :)

28 September 2011 at 09:04

sy pasti cik ungu akan ketemu dgn yg lebih baik......mcm saya ka joke jer.

28 September 2011 at 10:35

@dhiera..

bertuah laa...:)





@diba said

sabar kpd yg sedang merindu...:)

28 September 2011 at 10:37

@miratun madihah..

shweeetnyee rindu kat mak..:)




@hyz..

yup sokongg sangat..:)

28 September 2011 at 10:39

@afzalsukasuki..

hah...den ko?...den calon pun xder...camner nak ada ex...haha




@khairul..

haha... mau kene serang tuh..hihi

29 September 2011 at 22:24

hehe..betul2..jgn bg & menruh harapan pd org lain..nnt kecewa..merana..huhu

1 October 2011 at 13:31

♥ norlida ramli ♥

yup...sokong..:)

2 October 2011 at 12:26

betul2! lupekan dia..ct pon da stop jd stalker dia...wat sakit aty je..hahaha

Post a Comment

About Me

My Photo
Ungu Violet
Jalan hidup ada dua saja. Maju terus ke hadapan atau tinggallah di belakang. Tertinggal dan ketinggalan.
View my complete profile